standup 3

18:45 STAND-UP: O popotništvu in novinarstvu

Eva Virc

S stand upom se ukvarja od leta 2015, v tem času pa je že obiskala različne odre v Sloveniji in po svetu, med drugim Royal national theatre v Londonu, kjer si je ogledala predstavo Fantom iz opere. V prostem času se sprašuje kaj ljudje počnejo v prostem času, rada bere podnapise in ne mara romantičnih sprehodov po plaži.
Pohvali se lahko z eno še živečo mačko in tremi medaljami Zlati sonček.

Matevž Baloh

Povsem nov komedijant na sceni, ki svojo obliko humorja še išče. Trenutno je nekje med pritlehnim in kulturnim humorjem, torej zna povedati kaj zanimivo smešnega ali pa neprimerno smešnega. Njegov humor pa še ni komercialen oz. prodajno uspešen, poudarek na ”ŠE NI”. Lahko mu pomagate utreti pot, ali pa nastavite bananine olupke. Vaša odločitev. (PS.: če boste res metali bananine olupke na oder, potem raje vidim da so polni).

Mark Džamastagič  

Mark Džamastagič je standuper iz gorenjske. Nekdaj športnik in obetaven mlad človek, danes sociolog in standuper. Nima veliko za povedati o sebi, saj ima probleme s samohvalo. To mu predstavlja velike težave, saj mora na silo pisati samopromocijo pred iztekom roka. A se ne preda! Vztraja! Visok. Temnolas. Rjavook. Belozob. Zabaven. Čustven. Bosanc. Slovenc. Še generični zaključek tako barvitemu opisu: “Mark vas bo nasmejal do solz s svojim karizmatičnim nastopom.”

David Gorinšek

Comments are closed.